Η Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Training Facilitator και ήταν Speaker’s Performance Coach στο TEDxKids@Ilissos.

Είναι Managing Director, εκπαιδεύτρια και facilitator της Dynamic Equilibrium System Ltd σε θέματα Wellbeing, Sports Communication, Micro Expressions & Body Language και NLP και διδάσκει “PresentationSkills” για επαγγελματίες Υγείας.

Η Βάσια έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής και έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. Έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρία σε δημόσιες ομιλίες, παρουσιάσεις διατροφής σε επιστημονικά συνέδρια και το κοινό, τηλεοπτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ, πλούσια αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής στον τομέα της Υγείας και Ευεξίας.

Στα πλαίσια των εταιρικών συνεργασιών της σχεδιάζει, υλοποιεί και στελεχώνει και με άλλουςεπαγγελματίες υγείας μεγάλα projects που αφορούν στην Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία εργοδοτών και εργαζομένων. Είναι Corporate Wellbeing Partner της Παπαστράτος (PMI), Vodafone Greece, Γρηγόρης Μικρογεύματα, ERGONOMIA και κάποιες από τις εταιρικές συνεργασίες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες EDF Renewables, ALSTOM, Thenamaris, Syngenta, Elpedison κα. Η ιδιαίτερη εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει, επίσης, εκλεκτές συνεργασίες με Διατροφικά και Fitness Κέντρα (πολυτελή spa, boutique fitness clubs, catering υγιεινής διατροφής κα).

Είναι η πρώτη coach ανάμεσα στους διαιτολόγους και η υπεύθυνη της “Diet Coaching” προσέγγισης, που δουλεύει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομάδες που αναζητούν σταθερές αλλαγές στον τρόπο ζωής, νέες υγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές και αρμονικές σχέσεις με τον εσωτερικό εαυτό. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων,  INLPTA (International NLP Trainers Association), HCA/ EMCC (European Mentoring & Coaching Council) Greece, ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association).

Από τον Ιανουάριο του 2018 ως τον Φεβρουάριο 2020 διετέλεσε Public Relations Executive Director του Hellenic Coaching Association (HCA)/ EMCC Greece, ενώ από τον Φεβρουάριο 2020 είναι Γενική Γραμματέας του ίδιου συνδέσμου. Επιπλέον, είναι περήφανο μέλος της ερευνητικής ομάδας PositiveHealth & Wellness Division του IPPA, στην οποία είναι η πρώτη και μοναδική διαιτολόγος που συμμετέχει παγκόσμια και μέλος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Έχει πλούσια εθελοντική δράση σε διάφορες ΜΚΟ, όπως είναι το WomenOnTop, Job Pairs, Σύλλογος «Πεταλούδα» και, φυσικά, είναι πολύ δραστήρια στους επαγγελματικούς συνδέσμους που ανήκει.

Δείτε περισσότερα στο προφίλ της στο LinkedIn.